Over ons

Kwaliteit metselwerk

Metselbedrijf Veerman & Schilder is opgericht in 1999 en is gevestigd in Volendam. Het bedrijf is opgericht door eigenaren Andre Veerman & John Schilder en wordt ondersteund door meerdere medewerkers. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. De kennis en vakmanschap van onze medewerkers garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details. Bij ons heeft u te maken met één aanspreekpunt, waarmee in nauwe samenspraak een duidelijk plan van aanpak wordt geformuleerd.

Ons bedrijf levert tijdens elk project een hoge kwaliteit op werkgebied. Dit heeft in de loop der jaren zijn betrouwbaarheid opgebouwd binnen het klantenbestand van Veerman & Schilder. Voor het leveren van de beste kwaliteit in metselwerk denken wij graag mee vanaf het beginstadium. Door samenwerking door middel van een goed overleg met de aannemer, de opdrachtgever en de architect beschikken wij over de mogelijkheden om een goed product af te leveren.

Ons bedrijf is voornamelijk actief in de groot randstad met de focus op het werkgebied binnen Noord-Holland. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor werken buiten dat gebied. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Metselbedrijf Veerman & Schilder
Mobiel: +31622999039
E-mail: info@metselbedrijfvolendam.nl